Garnek aluminiowy. (Kuchnia)
Garnek aluminiowy , cena 129,00 PLN
Wysokiej jakości nieprzywierająca powłoka Greblon ® C3+ wzmocniona ceramicznymi cząstkami â idealna do smażenia na małej ilości tłuszczu, zapobiega przypalaniu i przywieraniu potraw, ułatwia czyszczenie. Przystosowane do użytku na kuchenkach indukcyjnych dzięki dodatkowej ferromagnetycznej warstwie dna: optymalna stabilność, długo utrzymują ciepło. Pokrywka ze szkła bezodpryskowego z obramowaniem ze stali nierdzewnej. Ucha z osłoną przeciwpłomieniową ze stali nierdzewnej 18/10. Nadają się do mycia w zmywarce.Pojemność: 5,5 l.
Informacje o produkcie:Indukcja â szybsze gotowanie i redukcja zużycia energii:Energia wytwarzana w polu magnetycznym wewnątrz płyty zostaje przeniesiona na dno garnka i tam zamieniona w ciepło. Jeśli stanowisko na płycie przeznaczone do gotowania przez pomyłkę nie zostanie wyłączone, wytwarza ciepło tylko wówczas, gdy stoi na nim garnek lub patelnia.Zalety indukcji:⢠Wysoka temperatura przy krótkim czasie rozgrzewania⢠Temperatura idealnie dozowana â podobnie jak w przypadku kuchenek gazowych, tylko bez płomienia⢠Temperatura nie rozprzestrzenia się na całą powierzchnię: tylko naczynia przeznaczone do kuchenek indukcyjnych, które mają kontakt z polem grzewczym zostają rozgrzane⢠Oszczędność energii: krótszy czas gotowania, tylko częściowe lub czasowe ogrzewanie
Jakość
Produkt z Sprzęt kuchenny i dla konesera wina Tchibo Gazetka promocje od 27 listopada 2013
Wysokiej jakości nieprzywierająca powłoka Greblon ® C3+ wzmocniona ceramicznymi cząstkami â idealna do smażenia na małej ilości tłuszczu, zapobiega przypalaniu i przywieraniu potraw, ułatwia czyszczenie. Przystosowane do użytku na kuchenkach indukcyjnych dzięki dodatkowej ferromagnetycznej warstwie dna: optymalna stabilność, długo utrzymują ciepło. Pokrywka ze szkła bezodpryskowego z obramowaniem ze stali nierdzewnej. Ucha z osłoną przeciwpłomieniową ze stali nierdzewnej 18/10. Nadają się do mycia w zmywarce.Pojemność: 5,5 l.
Informacje o produkcie:Indukcja â szybsze gotowanie i redukcja zużycia energii:Energia wytwarzana w polu magnetycznym wewnątrz płyty zostaje przeniesiona na dno garnka i tam zamieniona w ciepło. Jeśli stanowisko na płycie przeznaczone do gotowania przez pomyłkę nie zostanie wyłączone, wytwarza ciepło tylko wówczas, gdy stoi na nim garnek lub patelnia.Zalety indukcji:⢠Wysoka temperatura przy krótkim czasie rozgrzewania⢠Temperatura idealnie dozowana â podobnie jak w przypadku kuchenek gazowych, tylko bez płomienia⢠Temperatura nie rozprzestrzenia się na całą powierzchnię: tylko naczynia przeznaczone do kuchenek indukcyjnych, które mają kontakt z polem grzewczym zostają rozgrzane⢠Oszczędność energii: krótszy czas gotowania, tylko częściowe lub czasowe ogrzewanie
Jakość
Produkt z Sprzęt kuchenny i dla konesera wina Tchibo Gazetka promocje od 27 listopada 2013